POHJANMAAN TRUKKI OY

Pyydä tarjous ›

Varaa trukkihuolto tästä:

Toni: 050 4311 056
toni@pohjanmaantrukki.fi

Tilaa varaosat tästä:

Esa-Pekka: 0500 265 804
e-p.malmivaara@pohjanmaantrukki.fi

 

Trukkien huollot, korjaukset & trukkivaraosat meiltä | Seinäjoki, Vaasa

Pohjanmaan Trukki Oy tarjoaa kaiken merkkisten trukkien huollot ja korjaukset. Toimimme Etelä-Pohjanmaan Seinäjoelta Parkanoon ja sieltä Vaasan rannikkoa pitkin aina Kristiinankaupungista Kokkolaan saakka.

Voit halutessasi ryhtyä sopimusasiakkaaksemme, jolloin trukillesi tehdyt toimenpiteet kirjataan tarkasti ylös määräaikaishuolloissa. Näin trukkisi huoltohistoria nähdään helposti yhdellä vilkaisulla seuraavan huollon yhteydessä.

Me todella tunnemme koneesi!

Ota yhteyttä ›

Trukkivaraosat & trukkivuokraus

Palveluihimme kuuluvat myös trukkien varaosien myynti ja asennus, trukkivuokraus sekä käytettyjen trukkien myynti. Vuokraamme ja myymme sekä sähkö- että polttomoottorikäyttöisiä trukkeja. Ne soveltuvat hyvinkin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Mikäli tarvitset trukkia sisä- tai ulkokäyttöön, valikoimistamme löytyy varmasti sopiva trukki juuri sinun tarpeisiisi!

Yrityksemme on toiminut alalla vuodesta 1979 lähtien eri trukkimaahantuojien luotettavana yhteistyökumppanina. Voit uskoutua meille yrityksesi trukkiasioissa.

Trukkihuoltoa ammattitaidolla

45 vuoden kokemuksemme trukkien huolloista, korjauksista ja varaosista on käytettävissäsi, kun valitset meidät yhteistyökumppaniksi huolehtimaan yrityksesi trukkien kunnossapidosta. Ammattitaitoiset huoltoasentajamme pitävät trukkikalustosi kunnossa!

Ota yhteyttä ›

Ota yhteyttä › Soita ›