TRUKKIEN VARAOSAT

Varaa trukkihuolto tästä:

Toni: 050 4311 056
toni@pohjanmaantrukki.fi

Tilaa varaosat tästä:

Esa-Pekka: 0500 265 804
e-p.malmivaara@pohjanmaantrukki.fi

 

Varaosat trukkiisi meiltä | Seinäjoki, Vaasa

Pohjanmaan Trukki Oy myy, ja tarvittaessa myös asentaa, laadukkaat varaosat kaikkiin trukkimerkkeihin. Saat trukkivaraosat meiltä aina kilpailukykyiseen hintaan!

Meillä on laaja valikoima eri varaosanimikkeitä kaikenlaisiin tarpeisiin. Varastostamme löytyy esimerkiksi yli 1 000 varaosanimikettä Toyota-trukkeihin. Myymme trukkien varaosia ympäri Suomen. Palvelemme asiakkaitamme ammattitaidolla.

Ota yhteyttä ›

Trukkiakut

Varaosavalikoimiimme kuuluvat tunnettujen valmistajien, Exide Technologiesin ja EnerSys-Hawkerin trukkiakut. Asennamme akun trukkiisi vaivattomasti.

Suodattimet

Valikoimistamme löydät Donaldsonin viimeisen päälle laadukkaat suodattimet. Vuonna 1915 perustettu Donaldson Company, Inc. on maailman suurin suodatinvalmistaja. Se toimittaa muun muassa ensiasennussuodattimet kaikkiin merkittävimpiin trukkimerkkeihin.

Trukkirenkaat

Myymme ensiluokkaisia trukkirenkaita muun muassa Solidealilta ja Ecomegalta. Meiltä saat muun muassa Solidealin valikoimiin kuuluvat ilmakumirenkaat ja hyvin kulutusta kestävät joustokumirenkaat ulko- ja sisätrukkeihin. Myös terässylinterin päälle vulkanoidut kimmokumirenkaat lavansiirtovaunuihin ja sisätrukkeihin kuuluvat tuotevalikoimaamme. Kaikki edellä mainitut trukin renkaat voidaan toimittaa myös lattiapinnoitteita tahraamattomina NM Grey -renkaina. Pyydä tarjous trukkirenkaista!

Ota yhteyttä ›
Ota yhteyttä › Soita ›