TRUKKIHUOLTO

Varaa trukkihuolto tästä:

Toni: 050 4311 056
toni@pohjanmaantrukki.fi

Tilaa varaosat tästä:

Esa-Pekka: 0500 265 804
e-p.malmivaara@pohjanmaantrukki.fi

 

Taidokkaat trukkihuollot tarjoaa Pohjanmaan Trukki Oy | Seinäjoki, Vaasa

Pohjanmaan Trukki Oy huoltaa ja korjaa trukkisi joustavasti Etelä-Pohjanmaan alueella ja pitkin Vaasan rannikkoa – trukin merkistä ja tyypistä riippumatta. Pohjanmaan Trukki Oy:ssä sinua palvelevat kokeneet huoltomiehemme, asianmukaisesti varustellut huoltoautomme sekä isommissa remonteissa huoltokorjaamomme Seinäjoella. Huoltoautojemme varusteluissa on kiinnitetty erityistä huomiota Rocla-trukkien, Caterpillar-trukkien, Hyster-trukkien ja Toyota-trukkien varaosiin. Huollamme muun muassa Toyota-trukit, Cat-trukit, Kalmar-trukit, Komatsu-trukit, Mitsubishi-trukit, Nissan-trukit ja TCM-trukit. Huollamme kaiken merkkiset trukit!

Tulemme paikan päälle huoltamaan ja korjaamaan trukkisi! Jos trukkiasi odottaa isompi remontti, laitamme sen kuntoon Seinäjoen toimipisteessämme.

Ota yhteyttä ›

Trukkien määräaikaishuollot

Trukki täytyy huoltaa säännöllisin väliajoin. Kun edellisestä huollosta on kulunut tietty valmistajakohtainen tuntimäärä, on trukkihuollon aika. Toteutamme määräaikaishuollot ja osien vaihdot trukin valmistajan huolto-ohjelmaa noudattaen.

Trukkien sopimushuollot

Sopimusasiakkuus kannattaa! Kun teet tilauksen trukkihuollosta puhelimitse, tilauksesi ottaa aina vastaan trukit tunteva alan ammattilainen, jolla on käytettävissään koko trukkisi sopimushuoltohistoria. Me tunnemme koneen läpikotaisin.

Sopimusasiakkaanamme sinulla on myös mahdollista saada trukkiesi huoltohistoriasta konekohtaiset vuosiraportit. Huoltosopimus on paras tapa varmistaa, että trukkikalustosi pysyy toimintakykyisenä myös jatkossa.

Ota yhteyttä ›
Ota yhteyttä › Soita ›